Jobb

Sitter nu på bussen från Vellinge på väg in till jobbet.. Vi har klubbdag idag där vi bjuder på glögg och pepparkakor så det kommer nog en hel del folk. Ska bli kul!

Igår kom Pernilla äntligen ner till Malmö! Vi umgicks hela dagen, snackade skit och hade julbak. Så mysigt!
Jag åker till henne ikväll igen, men då ska vi sova i Malmö :)


Happyface!

Ååååååh så glad jag är nu. Har äntligen träffat min finaste Cicci nu efter nästan 7 månader som hon har varit borta. Så glad jag blev när jag såg henne. Lycka!!

För övrigt, jag suger på uppdatering här på bloggen, men jag ska försöka bättra mig. Umgås med min bästa sambo och njuter av livet. Eller?!

Bjuder på en bild som jag tog häromdagen. Satan vad det börjar bli kallt om dagarna nu. Fasar inför vintern.


Dåliga nyheter!!

Åh nu är jag såå arg! Vi hade fått beskedet att vi kunde flytta in i lägenheten nu senast den 1 December, men så pratade vi med hyresvärden idag och han sa nu att vi kunde flytta in tidigast 1 Januari. Blir man galen eller vad?? Jag har redan flyttat från Lund och bor tillfälligt hemma hos Sandra, och tjejen som ska flytta in hos henne vill flytta in nu också. Var ska vi bo i mer än 1 och en halv månad? Kul.. Aja, sluta böla Lina och tänk positivt istället. Nu drar jag till stan och fikar med Emma!

Tisdag 8:e november

Hej alla fina.
Helgen hos Sandra har varit jättebra. vi var ute i Lördags på kräm och dansade för fullt. jättetrevligt!
Idag har jag varit och hämtat lite saker i lund för jag kände att jag behövde lite nya kläder :)
Nu sitter jag här och myser med lilla Lowe :)


Minneslunden

Har varit hos min mamma idag och satt ett fint ljus :) så fint det blev hos dig nu, min ängel.


Mysmorgon

Sitter nere i Trelleborg hemma hos sandra nu. Hon ligger dålig i sängen och jag och sabina ska nu sätta på en mysig film och bara ta det lugnt. Så välbehövligt.

Igår var jag och Sandra och skrev på kontraktet till lägenheten. Nu börjar det närma sig :) sen åkte vi in till Ikea och kollade igenom lite möbler som vi ska köpa och vi är rätt överens nu :)


Aaaaaaaarrrrhhhh!!!!

Faaan alltså!! Förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna detta, men jag är riktigt trött på att bli behandlad som skit av vissa människor nu. Nu är det över!!!


RSS 2.0