picering

glömde lägga till i mitt förra inlägg tidigare idag, att jag har piercat mig.
Jaaaaa, det är helt sant. JAG har piercat mig. galet, va?
Jag har velat detta sen jag började gymnasiet men har alltid varit så rädd för tatueringar och piercingar men jag gjorde det tillsammans med Sandra i helgen. I Naveln!! AS snyggt.





onsdag 31 Augusti

Herregud, vart har sommaren tagit vägen? Den har inte stannat i Sverige iallafall. Imorgon är det första september och hösten börjar närmar sig. Usch, jag gillar det inte för fem öre.
Aja, helgen var toppen! Fredags eftermiddag umgicks jag med Emilia, gick runt på stan och bara myste. Senare framåt kvällen åkte vi ner till Trelleborg sen gick jag och Sandra ner till öltältet på festivalen. Träffade en hel del folk där från mitt förra jobb, riktigt kul faktiskt. Mycket trevlig kväll.
Sen lördagsmorgonen var det full rulle igen för då hade vi en del saker att fixa innan Camilla och Daniels bröllop. Innan bröllopet hämtade jag det fina paret och körde dem till lokalen i Svedala. Ååååh det går inte att beskriva med ord hur vackra dem var den dagen. Blev nästan helt tårögd. Den kvällen var riktigt jävla lyckad och roligt hade vi. Sen var jag taxi fram till 5 på morgonen men det var det värt. :)

Här kommer lite bilder från kvällen.
Stort tack till Camilla och Daniel Carlstedt för en toppenkväll. <3
















full rulle

hej!
här hemma är jag i full gång och har varit det sedan 7 i morse.. Hade tvättid 7-11 idag. toppen??!! Ärligt talat var det faktiskt skönt att komma upp och göra något vettigt för en gångs skull. Efter det tänkte jag egentligen slöa med film efter film.. Men det gjorde jag inte. Jag satte igång och städa lägenheten istället. Energi, eller vad?

Igår var första dagen på mitt nya jobb. Det gick riktigt bra och jag bara längtar tills jag ska jobba nästa gång. Senare på kvällen var det MFF. Åååååh gud vad nervös match det var. Satt och bet sönder mina naglar samtidigt som mitt hjärta var på väg att hoppa ut. Matchen gick riktigt jävla bra måste jag säga. Dem spelade mycket bättre än vad dem gjort på jag vet inte hur länge, men tyvärr gick det inte hela vägen fram. 1 mål ifrån Champions League. Riktigt jävla synd.

Nej nu ska jag återgå till städningen sen iväg och handla. Det blir fläskpannkaka med lingon och sallad till middag. Mums!



Bild från MFF-Milan matchen.

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!
Nu har jag fått jobb och är riktigt jäävla glad som ni kanske märker. Hehe..
För er som undrar, så har jag fått jobb på ett företag som har hand om barnpassning från olika familjer. Det ska bli riktigt jävla kul och en ny utmaning i mitt liv.
Ja som sagt, nu börjar det roliga.. Wiiihooooooo!!!!

Tisdag 16 augusti

Nu börjar det äntligen hända saker i mitt liv.
Var på jobb intervju idag och det gick superbra!
Nu är det bestämt, ska skaffa mig en lägenhet i Lund och jobba där. Kommer nog bli jättebra, hoppas jag då. Var på arbetsförmedlingen också och fixade så jag får mina pengar nu i slutet på månaden.

Framåt eftermiddagen kom Emilia hit och vi gjorde mumsiga pannkakor sen såg en film. Kvällen avslutade vi med att dansa på wii-spelet. Helt jävla roligt måste jag säga och bra träning!

What are words if you really dont mean them when you say them?



Bjuder på en fin låt denna söndagkväll!
Förresten, Chris Medina kommer till Malmöfestivalen, för er som inte vet.
JAG ska se han iallafall!

lugn söndagseftermiddag

Helgen har varit super bra trots omständigheterna..
Fredagen började med fika i Trelleborg med Sandra, Mira, Malin och Linus, sedan hemåt och umgås med Sandra innan hon åkte till Grekland. Framåt kvällen stack jag och Emilia till Alexandra sedan vidare mot Malmö. Vi skulle gå till det nya stället i som heter Gozzip men det stället var fan inget bra alltså :( Går absolut inte dit igen.. Lördagen spenderade jag med Anton sen Emilia på kvällen och nu idag tar jag det bara lugnt. Har tagit hand om Peters lilla små katter också under denna helgen eftersom han har varit och tävlat :)
Ikväll är det äntligen MFF - Milan på tv. Sooom jag har längtat efter att få se Zlatan på hemmaplan igen. Klockan 6 sitter jag fastspikad framför tv:n så ring ej då! :)
Nej, nu ska jag ta och diska och försöka hålla Sandras lägenhet hyfsat fin tills hon kommer hem igen.
kram!



Bild från Fredagkvällen innan Gozzip!


evigheter sedan..

åh herregud vad det var längesedan jag skrev här. snart en hel månad sedan. Whoops?!
det har hänt en hel del sedan mitt förra inlägg. Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans, men iallafall, jag och Anton har gjort slut. Ja, riktigt jävla tråkigt men sant. Anledningen tänker jag dock inte ta upp här. Jag bor för närvarande hos Sandra i Trelleborg och har förmodligen fått mig en egen lägenhet nu. Ska iväg och kolla på den på Måndag. Visst ska man vara överdrivet glad när man får en lägenhet, men det är jag inte. Jag trivs inte själv och jag trivs definitivt inte i Trelleborg, men här är det som sagt billigast för mig nu, så det får bli ett tillfälligt ställe om man säger så.
Under denna tiden så har jag umgåts med alla mina fina vänner så jag kan lägga in några bilder här sen på något som har hänt :)



sol och bad på stranden med Emilia



Emilia och Jag



Möhippa för Camilla som gifter sig om ca två veckor :)



Klagshamn strand med Elin



Försöker lyckas med någon bra bild på mig själv?



Myser med Sandras lille buse :)

Som sagt, det har hänt en hel del och detta är bara en liten sammanfattning.
ska försöka att bli lite bättre på att blogga. heheh.


RSS 2.0