lördag 16 juli

åh vilka två lugna dagar jag har haft nu. både underbart men även lite tråkigt (?) Igår tvättade vi och tog det lugnt, sen idag har jag träffat Carro ikväll.
Vi hade en liten tjejkväll bara vi två med godis och mys. Vi har så mycket att snacka om så vi kan prata i hundra år utan att någon får stopp på oss:)
Nej, nu ska jag sätta igång en film sen blir det natti!

tisdag 12 juli

Gårdagen var toppen. Jag åkte ner vid elva mot Trelleborg och träffade Carin. Vi har inte träffats på jag vet inte hur många månader så det var så jävla kul att träffa henne igen. Vi började med McDonalds (typiskt oss), sen vidare hem till henne. Det blev så himla mycket prat om allt möjligt. Vi hade många månder och ta igen. Sen blev det riktigt varmt så vi åkte ner till dalabadet och badade i havet, men fy vad kallt och äckligt det var. Fullt med tång. hehe.. Iallafall, toppendag!
Idag har jag gjort några ärenden, så man kanske möjligtvis kan få lite pengar snart?!
Resten av dagen består av film och mys. Är helt slut i kroppen.



torsdag 7 juli

Jag vet inte riktigt var jag ska börja.. Det har varit lite blandade känslor på senaste tiden, vilket jag inte vill prata om här.Men jag åkte upp till min älskade Pernilla i Göteborg i två nätter, och det var underbart skönt! Vi har gått och tittat runt i Göteborg och varit på Liseberg och bara snackat skit. Det är så synd att vi inte bor närmare varandra, men vi har så mycket att prata om när vi väl träffas. Det har varit toppen.
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och tvättat. duktig tjej?








Avslutar med en snygg bild på mig och bästis tagen på liseberg!

.

Jag har under en väldigt lång tid känt mig besviken och ensam. Vissa perioder har varit bättre än andra, men just nu känns allt bara skit. Jag orkar inte gå runt och bara gråta och gråta när det inte leder någonstans. Nu finns där ingen kärlek, inget hopp över huvudtaget. Allt är svart. Går bara runt och tänker varje dag, vad gjorde jag fel?, Var det något jag kunde göra bättre?, Vad händer nu? Att gå runt och se dig varje dag nu och veta att det snart inte är vi mer, gör bara mer och mer ont för varje dag.

lördag 2 juli - hemma!

Hann inte riktigt blogga innan vi åkte för det blev helt stressigt och så har jag inte världens bästa minne om man säger så, så jag glömde helt bort.
Iallafall, Nu är vi hemma igen. Det har varit så skönt att komma iväg,
men borta bra, hemma bäst, säger man väl?
Jag har fått lite färg under denna veckan men inte helnöjd. Har så svårt för att bli brun på kort tid.
Nu är jag jätte trött så jag ska se om jag kan lägga in bilderna imorgon.
Alla blir det inte, för vi tog ca 300 st men några av dem bästa kan jag väl lägga ut :) Ha en toppenlördag alla fina.



Bjuder på en bild på mig tagen i Grekland


RSS 2.0