Lördagskväll

Hej alla fina!
Sitter nu och tar det lugnt bara.
Har jobbat idag och ska jobba imorgon också. Blir härliga pengar!
Igår träffade jag äntligen min bästis! Hon och Fredrik kom ner till Skåne igår. Så jävla härligt att träffa henne igen! Ska träffa dem imorgon igen efter jag har slutat. Måste säga hejdå innan dem åker till Göteborg igen. Men jag har ändå planer på att åka och hälsa på henne snart igen.

Köpte ett fint gravljus på jobbet idag som jag ska sätta till mamma så snart jag kan. Miss you <3


Tisdag 25:e Oktober

Miljontals tankar går runt i mitt huvud nu. Står inför ett riktigt jobbigt val nu i mitt liv och har ingen aning om hur jag ska göra. Egentligen ska det väl inte vara så svårt, med tanke på vad du verkligen har gjort mot mig. Du sårade mig. Men varför är det svårt?!?! Jag älskar dig så mycket!
Nej, tänker inte skriva mer här för jag är så trött på att gråta!


I'm still standing here alone

Har nu suttit här i över 15 minuter utan att få fram ett enda ord.. Helt jävla tomt i huvet. Jag känner mig så förbannat ensam och sårad nu. Hur kunde du bara göra så? Hur kan man bara över en dag förändras till tusen? Hur kan man bara tänka på sig själv och helt glömma bort andra?
Vill bara springa min väg och aldrig komma tillbaka igen... Faaaaan asså!


Fredag 21:a Oktober

godmorgon.
Pigg och vaken som vanligt? Nej! Har nyss ätit lite frukost för att få energi, men herregud, det hjälper ju inte! Mina ögon vill bara stänga sig igen.. Försöker med lite musik och se om det hjälper.
Idag ska jag tvätta på förmiddagen sen direkt vidare till jobbet och jobba till stängning. Börjar bli en vanesak nu tror jag. Jag är ju mer på jobbet än hemma känns det som. Men det blir goa pengar som sagt.


Torsdag 20:e Oktober

godmorgon.
Har nu duschat och sitter och äter frukost. Ska börja jobba kl 12. Har jobbat varje dag denna veckan och ska jobba ända fram till söndag, så det händer inte särskilt mycket annat i mitt liv just nu. Det känns verkligen att man inte har jobbat på ett bra tag för jag blir helt slut i huvudet och helt slö när jag är hemma. Lägger mig tidigt om kvällarna för att orka med nästa pass dagen efter.

See ya!

höstbild.



Mysig höstbild jag tog i förmiddags

Måndag 17:e Oktober

godkväll.
precis ätit middag och nu sitter jag och väntar på Mff matchen ska börja. Idag har bara tagit det lugnt efter helgen. Var ute och gick en runda i eftermiddags för att försöka rensa tankarna lite, men det gick ju sådär.

Helgen var annars bra. Har umgåts med min bästa Sandra. Vi var på födelsedagsfest hos Emma i Lördags. Mycket trevligt. Annars har den varit lugn :)




Bjuder på två bilder från helgen

Trelleborg!

Det blev inget Göteborg denna helg för min del :( Märkte att där finns verkligen inte pengar till det nu så jag får hoppa över det. MEN jag ska dit denna månaden någon gång! Det lovar jag Pernilla.
Åker istället till Sandra som snart kommer och hämtar mig :) Får se vad denna helgen har att erbjuda.
Ha en toppenhelg folk!


Fredag 14:e Oktober

Godmorgon!!
Sov lite längre idag. Hur skönt som helst!! Precis ätit en god frukost och nu sitter jag bara här. Funderar på att gå ut och promenera och bara rensa tankarna för det hade varit välbehövligt.

Annars, vad har hänt i veckan?? Jag har fyllt år, i onsdags.. Inget märkvärdigt alls. Dem ringde in mig på jobb så jag jobbade till 5 och sen gick ut och åt fondue med Anton. Myket gott.
Förväntar mig liksom inget speciellt på min födelsedag mer. Har inte haft någon familj på flera år som har firat mig så varför ska man "se fram emot" sin födelsedag då? Helt jävla onödigt.. Man vill bara att dagen ska passera så fort som möjligt.

Idag vet jag inte hur mina planer ser ut riktigt.. En stor del av mig vill bara åka till Göteborg till min bästis och bara vara med henne hela helgen och bara slappna av för jag känner att jag behöver det. MEN, har inte särskilt mycket pengar att röra mig med så det tar emot som fan! Sen vill Sandra att jag ska vara hos henne i helgen så det lutar nog mer åt det tror jag. Får hoppas att vi kan hitta på något kul så jag kommer på andra tankar lite.


Måndag 10e Oktober

Godkväll.
Har egentligen inte särskilt mycket att skriva här, men jag lägger in några rader medans maten står i ugnen. Blir fläskpannkaka med lingon idag till middag.
Idag har jag bara fixat massa ärenden och hållt på med papper. Kul?! Nej. Sen var jag ute på Nova med Anton och Danne, och nu väntar jag bara på maten. Ikväll blir det bara en lugn kväll eftersom jag känner mig rätt deppig. Är det pga vädret eller? Nej inte riktigt.. Men men.
Hoppas allt är bra med er!

söndag 9 Oktober

Åååh nu har jag sagt hejdå till Pernilla eftersom hon åker tillbaka till Göteborg imorogn bitti. Så jävla tråkigt. Iallafall, vi har haft en riktig mysig kväll igår/idag tillsammans och bara pratat igenom allt.

Annars då??! Jag är riktigt jävla trött på vissa personer nu som bara förstör och vill jävlas.
Riktigt trött på allt och alla är jag också!
Varför ska det vara så svårt att veta vad man vill och inte vill med sitt liv?? Blir galen....



min älskling idag.

min älskling

åh, jag som var helt överlycklig precis... Ska definitivt inte sitta och titta igenom bilder på datorn när jag var så glad som innan, för det slutar illa. Hittade miljontals med bilder på min älskade Tyson. Vad jag saknar dig! <3





Saknar dig min buse.

Onsdag 5 Oktober

Jag är glaaaaaad!!!!!!
Andra arbetsdagen på det nya jobbet gick jättebra. Fick lära mig kassan idag, vilket inte var jättesvårt men det var ju en del nya saker eftersom jag inte är van vid det sortimentet. Annars gick det super!
En lovley överasskning som jag fick idag är att Pernilla kommer hit imorgon! helt jävla överlycklig nu. Hon är i Malmö när jag slutar jobbet så jag åker direkt in och träffar henne när jag har slutat. :)



Bjuder på en bild på mig och bästis för ca 5 år sedan. haha.. Shit vad tiden går!!

Tisdag 4 Oktober

ja, var ska jag börja?
Igår gick jag upp kvart över 5, för att sedan börja på Jula kl 7. Och ja, det var lika jobbigt att gå upp som jag hade anat. Men till slut gick det. Dagen gick jättebra och jag fick arbetskläder osv. Ska dit och jobba imorgon och på Torsdag också. Hoppas verkligen att jag får detta jobbet nu.

Men en annan sak som inte är lika bra är att min tå har blivit riktigt jävla inflammerad, så det var direkt till vårdcentralen igårkväll. Det var inte långt ifrån blodförgiftning på den så jag fick pencillin, riktigt jävla starka tabletter måste jag tillägga som smakar skit, och kanske måste operera den ändå. Kul beslut. Jag som är livrädd för läkare och slår och har mig på alla som rör mig. Det ska bli intressant..

Idag blir det för övrigt en lugn dag för jag måste vila eftersom det är en del biverkningar på mina tabletter. Ska snart hoppa in i duschen sen hade jag tänkt att ringa Pernilla. I eftermiddag ska jag till arbetsförmedlingen sen hade jag tänkt att baka kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag. Yey!

söndag 2 oktober

Hej alla fina.
Hoppas allt är bra med er. Med mig är allt bra. Förutom att jag är så extremt trött. Kom hem nu i eftermidaggs från Sandra och har nu ätit en god kebabtallrik och kollat MFF.
Igår hade vi trevligt med några vänner sedan utgång i Trelleborg. Men tyvärr slutade inte kvällen särskilt lyckat men det tar jag inte här.

Måste även tillägga att jag har fått jobb. Helt överlycklig. Var på intervju på Jula här i Lund i fredags, 3 timmar sedan ringer dem och säger att jag ska börja redan på måndag. Så snabbt har jag aldrig fått något jobb förut.
Så detta innebär att jag ska upp redan kvart över 5 imorgon eftersom jag börjar 7. Hur ska jag lyckas komma upp?? Herregud...



Bild från gårdagen.

RSS 2.0